Guest House Hober Prevalje, Severoistočna Slovenija

Guest House Hober

Prevalje, Severoistočna Slovenija

Guest House Hober nalazi se u mestu Prevalje, na 45 km od Klagenfurta, 35 km od Dobrne, odnosno 43 km od mesta Zreče. Takođe, najbliži aerodrom je onaj u Ljubljani udaljen oko 50 km. Okolna oblast nudi širok izbor aktivnosti, a planinarske i biciklističke staze počinju već tu u blizini Uz to, vaši bicikli i skije biće sigurni u našem skladištu namenjenom upravo za to.

Guest House Hober u ponudi ima i ”a la carte” restoran, koji nudi moderan prostor do 100 mesta. Uz to, tu je i letnja bašta sa 60 mesta odakle se pruža divan pogled na okolnu netaknutu prirodu. Sastavni deo smeštaja je i SPA centar, sa hidromasažnom kadom i finskom saunom, gde se gosti mogu opustiti i uživati, nakon dana provedenog u šetnji, obilascima ili skijanju. Kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a sklopu objekta dostupno je i privatno parkiralište.

Guest House Hober je u porodičnom vlasništvu, tako da je zadovoljstvo gosta uvek na prvom mestu. Svaka soba ima TV sa ravnim ekranom, frižider i privatno kupatilo sa fenom. Svi kreveti su veći od standardne dužine – 210 cm, a pošto se i te kako vodi računa o higijeni i čistoći, sobe se svakodnevno pospremaju i čiste. Zabranjeno je pušenje u čitavom objektu, a pošto prioritet dajemo domaćim proizvodima, u saradnji smo i sa lokalnim stanovništvom, od kojih nabavljamo raznovrsne sveže namirnice.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaPrevalje, Severoistočna Slovenija
Emailinfo@hober.si
Telefon 1+386 2 82 40 152
Telefon 2+386 41 791 307
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

restoran

Restoran

spa-centar

Spa centar

recepcija

Recepcija

Smeštaj
Guest House HoberGuest House HoberGuest House HoberGuest House HoberGuest House HoberGuest House HoberGuest House HoberGuest House HoberGuest House Hober

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Guest House HoberGuest House HoberGuest House HoberGuest House HoberGuest House Hober

Soba za 2+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo