Eko Kamp Koren Kobarid, Severozapadna Slovenija

Eko Kamp Koren

Kobarid, Severozapadna Slovenija

Eko Kamp Koren smešten je u slikovitoj dolini reke Soče, svega 500 metara od centra Kobarida, nadomak regionalnog puta za Drežnicu. Ovaj eko-kamp nalazi se u blizini većine atrakcija Doline Soče – kanjona, Kozjačkih vodopada, Napoleonovog mosta, kao i restauriranog obeležja fronta I svetskog rata. Naravno, ova lokacija je fenomenalna za sve ljubitelje prirode, kajaka i planinskog biciklizma, ali i za pravu avanturu, alpinizam, paraglajding, pecanje ili lov. Takođe, tu je i Advanture park.

Leva obala Soče postala je drugi dom za savremene avanturiste, ali i sve ljude u potrazi za bekstvom od svakodnevnog stresa i urbane gužve. U prodavnici u okviru Eko Kamp Koren možete se snabdeti organskim, ekološkim proizvodima i namirnicama, sezonskim voćem i povrćem.

U kampu postoji dečije igralište, teren za odbojku na pesku, sto za stoni tenis, a moguć je i najam bicikala. Takođe, tu je i sauna, slana soba, višenamenska sala, teretana, kao i stanica za punjenje električnih vozila, zatim zid za penjanje, avanturistički park, mašina za pranje i sušenje veša, TV, WI-Fi internet, snack bar i mala prodavnica. Eko Kamp Koren je otvoren tokom cele godine.

Osnovne informacije
VrstaKamp
LokacijaKobarid, Severozapadna Slovenija
Emailinfo@kamp-koren.si
Telefon 1+386 5 389 13 11
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

stoni-tenis

Stoni tenis

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

teren-za-odbojku

Teren za odbojku

kamp

Kamp

teretana

Teretana

Smeštaj
Eko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp Koren

Bungalov za 4+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Eko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp KorenEko Kamp Koren

Glamping huts

wi-fi

Wi Fi

kupatilo

Kupatilo