Rooms Leban Šempas, Severozapadna Slovenjia

Rooms Leban

Šempas, Severozapadna Slovenjia

Rooms Leban je moderno uređena vila, stara 140 godina, smeštena u blizini mesta Šempas, u netaknutoj prirodi, na samo nekoliko kilometara od centra Nove Gorice, i Gorice u Italiji. U Novoj Gorici i Gorici, udaljenoj samo 12 km, gosti se mogu upoznati sa bogatom kulturnom baštinom u brojnim muzejima, kao i posetiti druge znamenitosti ovog kraja.

Gosti smeštaja Rooms Leban mogu se odmarati pod krošnjama stogodišnjih hrastova i lipa, kao i šetati među voćnjacima i vinogradima. Tu je i lepo uređeno imanje idealno za dečiju igru. Uz to, smeštaj je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, svaka soba ima privatnu terasu, a dodatne besplatne pogodnosti su i piće dobrodošlice, dok se u trpezariji gosti mogu poslužiti čajem, kafom, voćem i pićima. Postoji i mogućnost doručka, uz doplatu. Takođe, ovaj smeštaj nudi i privatni parking.

Cena sobe za 2 osobe kreće se od 80€ do 87€ po noći, a za 1 osobu cena je od 60€ do 67€, u zavisnosti od dužine boravka. U cenu je uključeno: piće dobrodošlice i jutarnja kafa, čaj... Ukoliko se odluče za višednevni boravak gosti će imati na raspolaganju besplatnu ponudu čaja, sezonskog voća i pića u trpezariji. Doručak je moguć, uz doplatu od 8€.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaŠempas, Severozapadna Slovenjia
Emailsobe.leban@gmail.com
Telefon 1+386 41 351 414
Telefon 2+386 51 630 571
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

Smeštaj
Rooms LebanRooms LebanRooms LebanRooms LebanRooms LebanRooms LebanRooms Leban

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon